Impresszum

Estevan.hu, Programajánló és Szórakoztató portál

Alapítva: 2006
Megjelenik kizárólag a www.estevan.hu címen.

Nyári Barnabás (Hirdetés szervező)
Telefon: +36(70)500-93-86
E-mail: nyarib[kukac]estevan[pont]hu

E-mail címünk:  info[kukac]estevan[pont]hu

 

A Estevan.hu-n megjelenő írott tartalom, cikkek, hang- illetve képanyagok bármilyen másodlagos terjesztése, vagy felhasználása kizárólag a szerkesztőség előzetes írásbeli engedélyével történhet. 

Az oldalak írott, illetve képi tartalmaiért, a megjelentetett adatok helyességéért szerkesztőség semmiféle felelősséget nem vállal.

A logó feltüntetésének ellenére szerkesztőségünk fent tartja a jogot, hogy szerkesztőségünk által nem megfelelő minőségűnek, nívótlannak minősített kreatív anyagokat ne jelenítsük meg programajánlónkban.

Amennyiben valaki úgy itéli meg, hogy az oldal tartalmát képező partyfotók magára nézve előnytelenek vagy egyéb jogait sértik és emiatt nem járul hozzá annak közzétételéhez, beleértve a rendezényt biztosító helyszín tulajdonosát, illetve a rendezvény szervezőjet, így a képeket haladáktalanúl eltávolítjuk szerverünkről.

Az 1997. évi LVIII. törvény 5. paragrafus, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt alapul véve előzetes beleegyezés nélkül tilos szerkesztőségünk, illetve szerkesztőink bármely e-mail címére reklám tartalmú levelet küldeni.